Παραδοσιακός & μοναδικός

Ξενώνας με παράδοση & ιστορία

Ο ΞΕΝΩΝΑΣ

Σε ένα από τα αρχαιότερα χωριά του Ζαγορίου, τα Άνω Πεδινά ή Πάνω Σουδενά για τους λάτρεις της ιστορίας,  ένα παλιό αρχοντικό σπίτι που μετατράπηκε σε ξενώνα, διατηρώντας σε όλο το μεγαλείο τους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς της περιοχής, είναι το «Σπίτι του Ορέστη».
Το «Σπίτι του Ορέστη» πρωταγωνιστεί στα τουριστικά δρώμενα της ηπείρου προσφέροντας εκτος από την εξαίρετη διαμονή, το σπιτικό φαγητό στο απόλυτα οικογενειακό περιβάλλον και πλήθος δραστηριοτήτων όπως:

  • Ορεινή ναυσιπλοΐα  το ευρέως γνωστό ως rafting (25 ευρώ το άτομο)
  • Πεζοπορία σε όλες τις απίθανες διαδρομές των ζαγοροχωριών, με τον απαραίτητο οδηγό (15 ευρώ το άτομο για 4 άτομα, 12 ευρώ το άτομο για 5-8 άτομα).
  • Επίσκεψη στο μαγικό κόσμο του πρόβειου μαλλιού, Εργαστήρι Άνω-Κάτω (3 ευρώ το άτομο).
  • Ενημέρωση-μικρό μάθημα για την ιστορία του Ζαγορίου (2 ευρώ το άτομο). Η ενημέρωση γίνεται από την ιδιοκτήτρια του ξενώνα μας, διακεκριμένη αρχιτέκτων στην περιφέρεια της ηπείρου με πλήθος μελετών και κατασκευών στα ζαγοροχώρια με στόχο την διατήρηση της αρχιτεκτονικής του τόπου.
  • Μαθήματα μαγειρικής ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας καθώς και ευρωπαϊκής (5 ευρώ το άτομο την ώρα).
  • Επίσκεψη στο μοναστήρι του χωριού.

Στα Άνω Πεδινά βρίσκεται και το Συνεδριακό Κέντρο, όπου μπορείτε να οργανώσετε τις εκδηλώσεις που επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης με το κατάλυμά μας.
Σεμινάρια, συνέδρια, εταιρικά meeting, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα λαμβάνουν χώρα στο κατάλυμα μας κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του ξενώνα μας. Ειδικές τιμές και προσφορές για όλο τον χρόνο.

Ο Ορέστης, αγαπημένος φίλος των ιδιοκτητών

Φωτογραφίες του ξενώνα