Υπέροχα, παραδοσιακά δωμάτια

Για διαμονή που θα σας ταξιδέψει σε μια παλιά, όμορφη εποχή ...τα δωμάτια στο Σπίτι του Ορέστη

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Σε ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου βασιλεύει η ηρεμία, μπορείτε να ζήσετε όλες τις εναλλαγές της φύσης κάθε ώρα της ημέρας και να απολαύσετε τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων που θα σας εξυπηρετήσουν με πολύ καλή διάθεση.

Το μαγικό συστατικό για μια ολοκληρωμένη εμπειρία παραδοσιακής φιλοξενίας αποτελούν τα δωμάτια στο Σπίτι Του Ορέστη. Με ιδιαίτερη αγάπη διακοσμήσαμε από την αρχή και τα 7 δωμάτια του διώροφου αρχοντικού, προσδίδοντας διαφορετική ατμόσφαιρα στο καθένα διατηρώντας πάντα το αυθεντικό στοιχείο της ζαγορίσιας αρχιτεκτονικής. Σε 5 Από τα δωμάτια διατηρήσαμε τα παλιά τζάκια ενώ όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με ξύλο προσφέροντας στους φιλοξενούμενους μια ζεστή εμπειρία από τα παλιά.

Δωμάτιο 1

Το Δωμάτιο 1 είναι ένα δίκλινο δωμάτιο που αποτελείται από δύο μονά κρεβάτια με σιδερένιο σκελετό και κλινοσκεσπάσματα που θυμίζουν παραδοσιακή, οικογενειακή ατμόσφαιρα. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το λευκό, το μωβ και το λαδί ενώ ο απαλός φωτισμός από τα παλαιού τύπου φωτιστικά δημιουργούν μια ήρεμη, τρυφερή διάθεση.

Παροχές

Αυτόνομη θέρμανση / Δωρεάν ασύρματο internet / Mini bar / Θέα στον κήπο

Δωμάτιο 2

Το Δωμάτιο 2 είναι ένα δίκλινο δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το άσπρο, το μωβ και το λαδί ενώ το σύγχρονο πόστερ από ευρωπαϊκή έκθεση που κοσμεί τον τοίχο στο προσκέφαλο του κρεβατιού δημιουργεί μια ιδιαίτερη σύνδεση του παραδοσιακού με το μοντέρνο. Το ξύλινο παγκάκι με τα χειροποίητα μαξιλάρια στη γωνιά του δωματίου ολοκληρώνει τη λιτή διακόσμηση του χώρου.

Παροχές

Αυτόνομη θέρμανση / Δωρεάν ασύρματο internet / Mini bar / Θέα στον κήπο

Δωμάτιο 3

Το Δωμάτιο 3 βρίσκεται στον πρώτο όροφο του δεύτερου πετρόχτιστου κτιρίου. Είναι ένα τρίκλινο δωμάτιο που αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό. Το παραδοσιακό τζάκι στη μέση του δωματίου και η απαλή φλοκάτη στο πάτωμα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς ιδανική για οικογενειακές διακοπές.

Παροχές

Αυτόνομη θέρμανση / Δωρεάν ασύρματο internet / Τζάκι / Θέα στο βουνό

Δωμάτιο 4

Το Δωμάτιο 4 βρίσκεται είναι ένα τρίκλινο δωμάτιο που αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό. Ανάμεσα από τα δύο κρεβάτια, το παραδοσιακό τζάκι ζεσταίνει το χώρο ενώ η διακόσμηση του δωματίου ολοκληρώνεται με το πάντρεμα των παραδοσιακών σκευών και το σύγχρονο πόστερ με έργο του Γιάννη Τσαρούχη.

Παροχές

Αυτόνομη θέρμανση / Δωρεάν ασύρματο internet / Τζάκι / Θέα στο βουνό

Δωμάτιο 5

Το Δωμάτιο 5 βρίσκεται στο κυρίως κτίριο του πανδοχείου και μπορεί να φιλοξενήσει έως δύο άτομα σε ένα διπλό κρεβάτι παλαιού τύπου. Τα απαλά χρώματα στου τοίχους και η λιτή διακόσμηση δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα που τις πρωινές ώρες ζωντανεύει από το φυσικό φως που απλώνεται στο δωμάτιο.

Παροχές

Αυτόνομη θέρμανση / Δωρεάν ασύρματο internet / Τζάκι / Θέα στο βουνό

Δωμάτιο 6

Το Δωμάτιο 6 είναι σουίτα 4 ενηλίκων που αποτελείται από δύο ξεχωριστά δωμάτια. Στο κυρίως δωμάτιο υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι καθώς και το μπάνιο της σουίτας ενώ το δεύτερο δωμάτιο αποτελείται από ένα ημίδιπλο κρεβάτι. Κύριο χαρακτηριστικό της σουίτας είναι η επένδυση σχεδόν ολόκληρου του δωματίου με φυσικό ξύλο ενώ η διακόσμηση με παλιά σκεύη μαγειρέματος ολοκληρώνει το παραδοσιακό στυλ. Στο δεύτερο δωμάτιο κυρίαρχο ρόλο παίζει το παλιό τζάκι ενώ η διακόσμηση του με τις παλιές λάμπες συνοδεύεται από το πόστερ ευρωπαϊκής έκθεσης.

Παροχές

Αυτόνομη θέρμανση / Δωρεάν ασύρματο internet / Τζάκι / Θέα στο βουνό

Δωμάτιο 7

Το Δωμάτιο 7, το πιο ιδιαίτερο στο Σπίτι Του Ορέστη είναι μια σουίτα 3 ενηλίκων με κύριο χαρακτηριστικό το ότι βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο από τα υπόλοιπα του ίδιου ορόφου. Η παλιά κουζίνα του πέτρινου αρχοντικού μετατράπηκε σε μια πανέμορφη παραδοσιακή σουίτα δύο δωματίων, με το παλιό τζάκι στη γωνιά να αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης των φιλοξενούμενων της σουίτας. Στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι μπορεί να κοιμηθεί άνετα ένα άτομο στο παραδοσιακό πέτρινο ντιβάνι ενώ στο δεύτερο δωμάτιο το άνετο διπλό κρεβάτι είναι ιδανικό για τη φιλοξενία δύο ατόμων. Ξύλινο πάτωμα και ταβάνι, πλακόστρωτο και φλοκάτες είναι τα κύρια διακοσμητικά στοιχεία της σουίτας που δίνουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο χώρο ενώ στο κυρίως δωμάτιο με το τζάκι, ο παλιός πέτρινος φούρνος δημιουργεί στο μυαλό εικόνες του χθες όπου το δωμάτιο αποτελούσε την κουζίνα του πέτρινου κτίσματος.

Παροχές

Αυτόνομη θέρμανση / Δωρεάν ασύρματο internet / Τζάκι / Θέα στο βουνό