Γνήσιες, παραδοσιακές γεύσεις

Με συνταγές που έμειναν αναλλοίωτες στα χρόνια

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “ΤΟ ΚΑΤΩΙ”

Ένας από τούς πιο μαγικούς χώρους του ξενώνα, το παλιό κατώι, φιλοξενεί το εστιατόριο. Χώρος ζωντανός γεμάτος από ιστορίες ντόπιων και περιηγητών με πέτρινους εμφανείς τοίχους, πλακόστρωτο πάτωμα γυαλισμένο από τις αμέτρητες ορειβατικές μπότες, παλιά σκεύη αλλά και αφίσες ευρωπαϊκών εκθέσεων να του δίνουν μια άλλη πινελιά.

Το εστιατόριο, η καφετέρια καθώς και το παντοπωλείο του ξενώνα, με πλήρη λειτουργία όλο τον χρόνο και με γνώμονα την παράδοση την ποιότητα αλλά και τις προσιτές τιμές. Σας δίνουμε ενδεικτικά τιμές από προϊόντα μας που θα απολαύσετε κατά την διαμονή σας ή την επίσκεψή σας στα Άνω Πεδινά.

  • Πίτες παραδοσιακές από 2-3.50 ευρώ (αλευρόπιτα, μπατσαριά, χορτόπιτα, τυρόπιτα, μανιταρόπιτα κ.α.
  • Κρέατα του χωριού μας (κουνέλι, κόκορα, μοσχάρι, πρόβατο, χοιρινό σε όλες τις προτιμήσεις σας (5-8ευρω ).
  • Ορεκτικά, μεζέδες, πιάτα ημέρας, αποτελούν το πλούσιο μενού μας σε απίστευτα προσιτές τιμές βασιζόμενοι πάντα στην ποιότητα μας (σαλάτα, σελινόριζας, πέστροφα σούπες, σαγανάκια κ.α.)

Στο παντοπωλείο μας θα βρείτε εξαιρετικά προϊόντα όπως μέλι ζαγορίσιο, τσάι του βουνού, χειροποίητες μαρμελάδες, εκπληκτικό σπιτικό λιμοντσέλο ή αλλιώς λικέρ λεμονιού κα.

Τέλος όλοι επιδιώκουν ένα καφεδάκι στην απολυτή ησυχία και ηρεμία του χωριού πόσο μάλλον όταν η τιμή του είναι 1.5 ευρώ.

Φωτογραφίες του εστιατορίου